Στο χθεσινό παιχνίδι με το Αίαντα Ευόσμου το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο καμία ομάδα δεν μπορούσε να αποσπαστεί με πάνω από τέσσερις πόντους και τελικά όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα με το καλάθι του Tyler  Peterson.  Ύστερα από επαναφορά  στα 3.46  δευτερόλεπτα με μια φάση run give and go ο Peterson τελείωσε με  δεξί λει απ. Ο clutch Peterson με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού.

Ο  Shooting Guard Tyler Peterson (25 χρονών, 1.93) είναι απόφοιτος του αμερικανικού πανεπιστημίου South Dakota.  Την τελευταία του χρονιά με το κολέγιο της South  Dakota σε 32 παιχνίδια  με  31,3 λεπτά συμμετοχής αριθμούσε 11.5 πόντους και 2,6 assist και 3.7 rebound ανά παιχνίδι.

Την περσινή σεζόν δοκίμασε την τύχη του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αλβανική Teuta με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν.  H Teuta είναι μια ομάδα η οποία είναι ανερχόμενη δύναμη στο Αλβανικό πρωτάθλημα καθώς έχει κατακτήσει 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα (2021, 2022) Με την πρωταθλήτρια Αλβανίας, Teuta, ο Αμερικανός γκαρντ, σημείωσε κατά μέσο όρο: 13.6 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ.  Για τη λίγκα  Liga Unike στην οποία συμμετέχουν και ομάδες από το Κόσσοβο είχε: 15.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ.

Πρόκειται επομένως για έναν παίκτη που με την λίγη αλλά σημαντική εμπειρία του έρχεται να βοηθήσει την ομάδα του Παπάγου να παραμείνει στην κατηγορία. Και αυτό το έκανε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παίρνοντας ένα σημαντικό διπλό για την ομάδα του σε μια δύσκολη έδρα για την Elite League.