Ο Ερμής Σχηματαρίου το περασμένο Σάββατο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Αγρίνιο, με το συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου να εμφανίζει πάρα πολλούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι ήταν ασταμάτητοι επιθετικά και προσέφεραν εντυπωσιακές φάσεις. Ένας από τους παίκτες, που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία είναι αναμφίβολα και ένας από τους τοπ σκόρερ της ομάδας ο Zach Bryant, ο οποίος πρόλαβε να αναστατώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την άμυνα του οργανισμού της Αιτωλοακαρνανίας, παρά το γεγονός ότι δεν έμεινε τον συνηθισμένο χρόνο στο παρκέ (αγωνίστηκε για περίπου 23 λεπτά), εξαιτίας της μεγάλης έκτασης που είχε πάρει η διαφορά.

Για την ακρίβεια ο Αμερικανός SG πραγματοποίησε μία απίστευτη πρώτη περίοδο και ήταν από τους κύριους λόγους που η ομάδα του ξέφυγε από πάρα πολύ νωρίς, ενώ τελείωσε το παιχνίδι με εξίσου αξιοσημείωτα στατιστικά. Συγκεκριμένα ο άλλοτε άσος της πολωνικής Slupsk σκόραρε 19 πόντους με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας (6/12 σουτ | 2/4 τρίποντα), ενώ ήταν κομβικότατος και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού, διότι έδωσε επίσης πέντε τελικές πάσες, μάζεψε ένα ριμπάουντ και έκανε ένα μπλοκ για μόλις ένα λάθος, με αποτέλεσμα να μαζέψει το πολύ υψηλό 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Γενικότερα, πάντως από την στιγμή που πήρε μεταγραφή στους Βοιωτούς, ο Bryant τους έχει δώσει άλλη πνοή στο συγκρότημα του  μαζί φυσικά με τις άλλες προσθήκες που ολοκληρώθηκαν κατά την διάρκεια του χειμώνα. Σύμφωνα με την στατιστική ο εκρηκτικός γκαρντ είναι ασταμάτητος στον τομέα του σκοραρίσματος, αφού πετυχαίνει 19,7 πόντους ανά βραδιά, την ώρα που αξίζει να επισημάνουμε ότι καταφέρνει να “βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια”, χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες κι όντας πάρα πολύ εύστοχος ειδικά μέσα από την γραμμή του τριπόντου. Συγκεκριμένα έχει το πάρα πολύ υψηλό 58,8% στο δίποντο, ενώ είναι εξίσου αποδοτικός και από την περίμετρο (40%), παρότι δεν παίρνει πολλά σουτ.

Άλλωστε το τεράστιο ατού του, που τον καθιστά πολύ επικίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες είναι η έφεσή του στο κάθετο παιχνίδι, η οποία προκύπτει από το εξαιρετικό του πρώτο βήμα και την αθλητικότητά του, που βρίσκεται σε ασύλληπτο επίπεδο για την Elite League. Πέρα από το να σκοράρει ασταμάτητα, η συνεισφορά του είναι πολύπλευρη και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού, καθότι είναι επίσης ένας εξαιρετικός αμυντικός, που κάνει πολύ δύσκολη την ζωή στον αντίπαλο επιθετικό. Η έφεσή του και στο πίσω μέρος του παρκέ είναι εμφανής και από τα 1,3 κλεψίματα που κάνει ανά παιχνίδι, ενώ βοηθά σημαντικά τόσο στην δημιουργία με 3,5 ασίστ όσο και στα ριμπάουντ με 2,6. Τέλος τα 2,2 λάθη μοιάζουν πολύ μικρά στην συνεισφορά του στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ αν εξακολουθήσει να έχει τόσο σταθερή και συνάμα υψηλή απόδοση τότε θεωρείται βέβαιο ότι ο Ερμής θα έχει σοβαρές πιθανότητες για να πετύχει τον στόχο της εισόδου στην οκτάδα.