Οι Μαχητές Πειραματικό Πευκών θεωρούν ότι πρέπει να επενδύσουν στο… μέλλον. Ετσι προσπαθούν μπολιάσουν την ομάδα με νέους ταλαντούχους παίκτες, αλλά παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν και όλα τα δικά τους ταλέντα. Με γνώμονα αυτό, η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Καραγαννίδης, ο οποίος κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και έμεινε στους Μαχητές, ενώ ο σύλλογος απέκτησε και τον ταλαντούχο πάουερ φόργουορντ – σέντερ, Γιώργο Τσιμίδη, ο οποίος ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής του Αρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για τους Γιώργο Καραγιαννίδη και Γιώργο Τσιμίδη:

Επένδυση στο μέλλον έκανε η ομάδα μας με την ανανέωση του Γιώργου Καραγιαννίδη και την απόκτηση του Γιώργου Τσιμίδη.

Ο Γιώργος Καραγιαννίδης απέκτησε φανατικούς φίλους πέρσι στην εξέδρα των Πεύκων αφού όλοι αναγνώρισαν το πηγαίο του ταλέντο. Απόδειξη η κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων. Φέτος ο coach Γεροφώτης τον υπολογίζει να παίξει βασικό ρόλο στην ομάδα  με όπλα την αθλητικότητα του και το πολύ καλό του μακρινό σουτ.

Ο Γιώργος Τσιμίδης ήταν γνωστός στη Θεσσαλονίκη από το πέρασμα του από τα αγωνιστικά τμήματα του Αρη. Η θητεία του σε Βεροια περσι και Ελίμεια φέτος έδειξε ότι έιναι ενα παιδί με μέλλον. Η φυσική του δύναμη, η αθλητικότητα και η ευχέρεια του να τελειώνει τις φάσεις από το ζωγραφιστό αποτελούν επένδυση για την ομάδα μας που έψαχνε να βρει στη θέση 4-5 ένα υποσχόμενο αθλητή.

Ευχόμαστε και στους 2 μια γεμάτη χρονιά μακριά από τραυματισμούς”.