Στο… σπίτι του θα συνεχίσει να μένει ο Τάσος Αντωνίου. Ο έμπειρος φόργουορντ δεν θα το κουνήσει ρούπι από την ομάδα της καρδιάς του, τον Πανερυθραϊκό. Ο Αντωνίου υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα παραμείνει στην ομάδα και στη νέα σεζόν (θα είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά του με την φανέλα του Πανερυθραϊκού).

Αναλυτικά  η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Τάσος Αντωνίου:

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ με ιδιαίτερα χαρά ανακοινώνει ότι ο Τάσος Αντωνίου θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας μας για ΠΕΜΠΤΗ συνεχόμενη χρονιά, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του και για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Τάσος απέδειξε για ακόμη μία σεζόν ότι είναι υπόδειγμα αθλητή, με το πείσμα, την εργατικότητα, τη συνέπεια και κυρίως το χαρακτήρα του, καθιστώντας τον ιδανικό… συμπαίκτη και φυσικά αποτελεί πλέον ξεχωριστό κομμάτι της ιστορίας του Πανερυθραϊκού”.

Σχολιάζοντας, μέσω της Επίσημης Σελίδας του Συλλόγου μας, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανερυθραϊκό για πέμπτη σερί σεζόν, ο Τάσος Αντωνίου επισήμανε ότι: “Πλέον, δεν μπορώ να μην αισθάνομαι ότι ο Πανερυθραϊκός είναι η… δεύτερη οικογένειά μου και το “Στέλιος Καλαϊτζής” το… δεύτερο σπίτι μου. Και είναι όντως οικογένεια ο Πανερυθραϊκός, δεν το λέμε για να επιβεβαιώσουμε την…κλισέ δήλωση, δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρισκόμαστε εδώ μαζί τόσα χρόνια. Ο Πανερυθραϊκός “χτίζει” σχέσεις και αυτό πιστώνεται στους ανθρώπους του Συλλόγου και βεβαίως στον κόουτς Χουχουλή, τους οποίους -πέραν των υπολοίπων που μας προσφέρουν καθημερινά- τους ευχαριστώ πολύ και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είναι δεδομένη και μεγάλη η χαρά μου που θα βρίσκομαι εδώ για άλλον έναν χρόνο. Εξάλλου, όταν σε κάνουν να νιώθεις τόσο σημαντικός σε έναν Οργανισμό -και μάλιστα σε έναν Σύλλογο, με την ιστορία του Πανερυθραϊκού- αυτομάτως σου δίνουν το κίνητρο να ξεπερνάς καθημερινά τον εαυτό σου, κάτι που είμαι έτοιμος να το κάνω και φέτος και πιστεύω ότι θα κάνουμε ξανά περήφανους τους φιλάθλους μας! Και κάτι τελευταίο… Πρέπει να ξέρουν οι φίλοι του Πανερυθραϊκού ότι: ΟΛΟΙ μαζί δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα!”.