Ο τεχνικός της Μεγαρίδας, Γιώργος Μάνταλος, απέδειξε με τις δηλώσεις του, μετά τη χθεσινή ήττα στην παράταση από το Παλαιό Φάληρο στο «Σ.Μπεφόν», ότι το μπάσκετ και ο αθλητισμός είναι μέσα διασκέδασης και όχι πεδία βίας, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση, στον αντίπαλο για τη νίκη και τη φιλοξενία και στο διαιτητικό τρίο, που πέρασε «απαρατήρητο», κάνοντας άριστα τη δουλειά του σε ένα από τα ντέρμπι της χθεσινής αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄Εθνικής.

Τα όσα ανέφερε ο κ.Μάνταλος σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τη λήξη του αγώνα:

“Σε μια πολύ δύσκολη βραδιά για μας θέλω αρχικά να συγχαρώ το Π. Φάληρο κ τον κόουτς Γούναρη πρωτίστως για την εξαιρετική τους εμφάνιση κ δευτερευόντως για την υποδειγματική φιλοξενία! Δίδαξαν ήθος και πολιτισμό!

Ακολούθως, θέλω να συγχαρώ τους διαιτητές κύριους Ζακεστίδη, Καλογερόπουλο κ Παπαφωτίου για μια ακριβοδίκαιη 50-50 διαιτησία, που έκανε το μπασκετάκι μας πιο όμορφο σε δύσκολους καιρούς!

Και τέλος θέλω να δηλώσω πολύ υπερήφανος για τους παίχτες μου κ την ομάδα μου, που είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε καταθέτουμε στο παρκέ την ψυχή μας!»