Η κατάσταση στην Πεντέλη μοιάζει εκρηκτική το τελευταίο διήμερο, διότι μετά τον βέβαιο υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική, έχουν βγει στην επιφάνεια εξωαγωνιστικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις οφειλές σε παίκτες. Χθες η διοίκηση της Πεντέλης ανακοίνωσε την απόφασή της να πορευθεί στις εναπομείνασες αγωνιστικές με το παιδοεφηβικό, καθότι οι παίκτες της ομάδας έκαναν αποχή εξαιτίας οφειλομένων.

Σήμερα το μεσημέρι τοποθετήθηκαν δημοσίως πέντε παίκτες του συλλόγου των βορείων Προαστίων, για να τοποθετηθεί εκ νέου η διοίκησή του “στρέφοντας” τα βέλη της σε όσους υπέγραψαν την δήλωση αναφορικά με τα χρωστούμενα.  Συγκεκριμένα η διοίκηση των ¨κυανόλευκων” τόνισε ότι δεν υπέκυψε στον εκβιασμό τους και πως επιμένει στην χθεσινή τοποθέτηση χωρίς να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς η μειοψηφία των παικτών της ομάδας μας εκμεταλευομενη τη συμπαράσταση,από συναδελφικη αλληλεγγύη και των υπολοίπων, επιμένει να εκτίθεται με ονοματεπώνυμο. Δεν υποκύψαμε στον άθλιο εκβιασμό τους. Επιμένουμε στη χθεσινή ανακοίνωση μας και ευτυχώς γι αυτούς δεν θα τους ακολουθήσουμε στο δρόμο που διάλεξαν. Απλά φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».