Η Δάφνη Δαφνίου μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα συμφώνησε σε όλα σε όλα με τον Διονύση Μουστόπουλο και απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής για να επισημοποιηθεί η προσθήκη του 26χρονου πάουερ φόργουορντ – σέντερ στο ρόστερ της Δάφνης. Μια προσθήκη που δυναμώνει πάρα πολύ την ομάδα και ειδικά την γραμμή των ψηλών της.

Ο Διονύσης Μουστόπουλος ήταν ένας από τους πιο αξιόπιστους και πιο σημαντικούς ψηλούς της Β’ Εθνικής. Ανήκε ως τώρα στο δυναμικό του Μανδραϊκού. Φέτος ο δυναμκός παίκτης είδε από τον… καναπέ, 10 παιχνίδια λόγω τραυματισμού, αλλά παρόλα αυτά άφησε την σφραγίδα του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθώς ήταν ένα από τα μεγάλα όπλα του Μανδραϊκού και οι 13.5 πόντοι που είχε μέσο όρο μιλάνε από μόνοι τους για την αξία του και την παρουσία του στους αγώνες.

Ο 26χρονος παίκτης ξέρει καλά τα κατατόπια στην Β’ Εθνική και γενικά στις μικρές κατηγορίες, καθώς πριν τον Μανδραϊκό έπαιζε στην Πεντέλη (τον είχε αποκτήσει από τον Φάρο Κερατσινίου), όπου είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.