Παύλος Κοσμίδης, ο 10ος! Ακριβώς τόσοι είναι οι παίκτες που έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους από την έναρξη του καλοκαιριού στην Ένωση Ιλίου, με τον 19χρονο γκαρντ (2003, 1.88) να ακολουθεί τους Μπέλλα, Φουντά, Τσιουμπρή, ΣπυρόπουλοΘοδωρή και Κώστα Πανουσόπουλο, ΔουρουντούΔαρμή και Μπαρμπαρή.

Την περασμένη χρονιά ο Κοσμίδης εμφανίστηκε σε 14 αγώνες της Ένωσης στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, σημειώνοντας συνολικά 10 πόντους. Μετά την παραμονή σχεδόν ολόκληρου του κορμού από την περσινή σεζόν, σειρά θα πάρει η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μιχάλη Σταθάκη.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Παύλο Κοσμίδη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας και στο φετινό ταξίδι της στην Β΄Εθνική.

Ο Παύλος ήρθε την περσινή σεζόν στην ομάδα μας και παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειξε πως το μέλλον του ανήκει, καθώς με τα προσόντα που διαθέτει και την δουλειά που θα συνεχίσει να κάνει θα είναι την φετινή σεζόν ένα ακόμη πολύτιμο όπλο για τον προπονητή μας Τάκη Πανούλια.

Ευχόμαστε στον Παύλο υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας!».