Ο Κωνσταντίνος Μπαστούνης αποχωρεί από τη ΝΕΜ, στην οποία βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

 Ο σύλλογος των Μεγάρων αποχαιρέτησε με ένα ξεχωριστό μήνυμα τον Μπαστούνη και στάθηκε στην εξαιρετική του δουλειά που πραγματοποίησε στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΝΕΜ αποχαιρετά τον coach Μπαστούνη!

Με συναισθήματα έντονης θλίψης η οικογένεια της ΝΕΜ αποχαιρετά (προσωρινά ελπίζουμε) τον Τεχνικό Διευθυντή του Μπασκετικού Σχολείου μας coach Μπαστούνη.
Ο coach, τρία χρόνια κοντά μας, είναι πλέον κομμάτι από την σάρκα μας και αποτέλεσε και αποτελεί βασικό συντελεστή της πολυεπίπεδης ανέλιξης της ομάδας μας.
Από την πρώτη στιγμή που ο coach Μάνταλος τον έφερε στα Μέγαρα αποτέλεσε τον βασικό συνεργάτη του κ μαζί σχεδίασαν βήμα-βήμα την μετάλλαξη των με παλαιά νοοτροπία λειτουργούντων Ακαδημιών μας σε Πρότυπη Σχολή Μπάσκετ κ αργότερα σε μοντέρνο και ποιοτικό Μπασκετικό Σχολείο, το οποίο έφτασε την φετινή σεζόν να φοιτούν στους κόλπους του περισσότεροι από 300 μαθητές.
Πολλές οι καινοτομίες που προσέθεσε στην διδασκαλία του Σχολείου μας ο coach όπως το ετήσιο «Εσωτερικό Πρωτάθλημα Γιώργος Παπαγιάννης», το 3on3, ο ηλικιακός χωρισμός των τμημάτων κ άλλα πολλά που δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε όλα.
Τα τρία αυτά χρόνια ο coach μεταλλάχθηκε από τον απρόσωπο επαγγελματία στον δικό μας Κώστα, στον φίλο, τον δάσκαλο, τον συμπολεμιστή, τον αδελφό, που κανένας μας δεν θέλει να αποχωριστεί.
Όμως πολλές φορές η επιθυμία δεν αρκεί γιατί η ζωή την προσπερνά, οπότε αποχαιρετούμε προσωρινά τον coach με την ελπίδα η προσφώνηση εις το επανιδείν να πραγματοποιηθεί!
Σε ευχαριστούμε για όλα coach κ η θέση σου εκεί στην γωνιά της NEM BC ARENA θα σε περιμένει πάντοτε!