Σε δυο ακόμα μεταγραφές έφτασαν οι Τιτάνες Παλαμά καθώς απέκτησαν δυο ακόμα παίκτες που ξεκίνησαν το μπάσκετ από τις ακαδημίες του συλλόγου. Πρόκειται για τους Βαγγέλη Ξένο και Βασίλη Αρχοντή, που έρχονται για να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που κάνουν οι Τιτάνες ώστε να γεμίσουν το ρόστερ με ντόπιο στοιχείο.

Αναλυτικά:

Ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ανακοινώνει την συμφωνία με τους παρακάτω Παλαμιώτες καλαθοσφαιριστές:

Τον Βαγγέλη Ξένο που γεννήθηκε το 1985 και αγωνίζεται στις θέσεις 1 & 2. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου όπου είχε και συμμετοχές με την ανδρική ομάδα  στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες της Θεσσαλονίκης με τελευταία του ομάδα να είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπου και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Το Βασίλη Αρχοντή που γεννήθηκε το 1986 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 & 3. Ξεκίνησε και αυτός από τις ακαδημίες του συλλόγου και στην συνέχεια μετακόμισε στην γειτονική Ολύμπια Λάρισας όπου με την εφηβική ομάδα πήρε την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2004. Κατόπιν αγωνίστηκε στην ΧΑΝΘ, τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, τον Γ.Σ. Φύλλου και τον Γ.Σ. Σοφάδων.

Με τις προσθήκες αυτές συνεχίζεται η υλοποίηση του πλάνου της διοίκησης, για δημιουργία μιας ομάδας όπου στο ρόστερ της θα υπάρχει σημαντική συμμετοχή παιχτών που προέρχονται από τον Παλαμά και το τοπικό μπάσκετ γενικότερα.