Και επίσημα παίκτης της Αγίας Παρασκευής είναι ο Δήμος Αγγελόπουλος με το basketblog.gr να σας έχει ενημερώσει σχεδόν ένα μήνα πιο πίσω για την επαφή των δυο πλευρών και από τις 16/7 για την οριστική συμφωνία (Παίκτης της «Αγίας» ο Αγγελόπουλος). Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Αποσκίτη έβαλε και επίσημα στην φαρέτρα της έναν…«πύργο» ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες με την παρουσία του.

Αναλυτικά:

«”Χτίζουμε την ομάδα μας με σχεδιασμό, υλοποιούμε το πλάνο που από κοινού εκπονήσαμε με τη διοίκηση κι είναι αλήθεια πως οι μεταγραφές τις οποίες έχουμε κάνει μας επιτρέπουν να βάζουμε αρκετά ψηλά τον πήχη. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις ως τώρα κινήσεις μας και συνεχίζουμε”.

Ο Δημήτρης Αποσκίτης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού στο δυναμικό της ΚΑΠ εντάχθηκε οΔήμος Αγγελόπουλος. Με ύψος 2μ12, μια αρκετά πλούσια θητεία και τρία χρόνια στην Α1, με την ΑΕΚ (2002-’03), τον Ολυμπιακό (2004-’05) και το Αιγάλεω (2008-’09), έχει παίξει ακόμα στην Α2 με το Φάληρο (2006-’07), τη Δάφνη (2007-’08), ενώ την περίοδο 2009-’10 αγωνίστηκε στον Αμύντα.

Για τρία χρόνια έμεινε εκτός, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τη μέση του, αλλά πέρυσι επέστρεψε στο Παγκράτι, όπου μαζί με τους Κουτρούλια και Ράπτη σχημάτισαν τη φροντ λάιν της ομάδας.

“Το σημαντικό είναι πως εδώ και πάρα πολύ καιρό νιώθω καλά. Ευχαριστώ τον κόουτς Αποσκίτη και τη διοίκηση της Αγίας Παρασκευής για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Με την εμπειρία μου πιστεύω ότι θα βοηθήσω τα νέα παιδιά και όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί” δήλωσε ο νέος σέντερ της ΚΑΠ, Δήμος Αγγελόπουλος».