Ο Ολυμπιακός Βόλου επισημοποίησε τις συμφωνίες με άλλους δύο παίκτες για την επόμενη χρονιά. Οι “ερυθρόλευκοι” ανανέωσαν τον 21χρονο Άγγελο Σταθούρο (2001, 1.90) και πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον 17χρονο Μίμη Στεφόπουλο.

Μόνο ο Σταθούρος έχει εμπειρία από την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, καθώς έπαιξε την προηγούμενη χρονιά σε 21 αγώνες και έβαλε 40 πόντους συνολικά στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής με τον Ολυμπιακό. Ο Στεφόπουλος, από την άλλη, προέρχεται από τον Ολυμπιονίκη Βόλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Σταθούρο Άγγελο. Προερχόμενος από τον ΓΣ ΒΟΛΟΥ ο 20χρονος guard εντάχθηκε στην ομάδα μας, αποτελώντας χρήσιμη προσθήκη με προοπτική μεγαλύτερης συνεισφοράς και εξέλιξης.

Aνακοινώνεται επίσης η ολοκλήρωση της μεταγραφής και η ένταξη στην ομάδα μας του ταλαντούχου 17χρονου small forward Στεφόπουλου Μίμη.

Προερχόμενος από την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος αθλητής, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε και συμμετείχε στα κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος της Εθνικής ομάδας στην ηλικιακή του κατηγορία, εντάσσεται στην ομάδα μας στο πλαίσιο της φιλοσοφίας παροχής ευκαιριών σε αθλητές της περιοχής μας, προκειμένου να κερδίσουν εμπειρίες και δυνατότητα εξέλιξης.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ»