Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 73-64 στο «Σαλούν» από τον Παπάγου, μετρώντας πλέον πέντε συνεχόμενες ήττες, βλέποντας την βαθμολογική του θέση αρκετά χαμηλά. Ο πρόεδρος του σωματείου, Βαγγέλης Γιαννουλάκης με ανάρτησή του στο facebook, βάλει ευθέως ενάντια στην διαιτησία μιλώντας με σκληρές εκφράσεις και τονίζοντας πως ο Εργοτέλης στο τέλος θα παραμείνει στην κατηγορία: 

«Για μία ακόμη φορά η ομάδα φεύγει με σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και ηττημένη στο γήπεδο. Είμαστε η μοναδική ομάδα εκτός Αθηνών και προφανώς τα παλληκάρια της Αθήνας θα προτιμούσαν να κάνουν μία ακόμη βόλτα στην διπλή γειτονιά από το να τρέχουν με βαπόρια και αεροπλάνα στην Κρήτη.

Σκέφτονται φαίνεται ότι η Κρήτη είναι καλή μόνο για διακοπές ή για τις τουριστικές διοργανώσεις του καλοκαιριού! Ας καταλάβουν όλοι όμως ότι το παραμυθάκι τους δεν το μασάμε! Όλα τα ρετάλια  της διαιτησίας βλέπε Φάκαρος εκ Ρόδου ή τα εκκολαπτόμενα αστέρια της ελληνικής σφυρίχτρας βλέπε Καρπάνος, Κωνσταντινίδου ας βρουν άλλες πλάτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους! Ο Εργοτέλης θα μείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει, βρείτε άλλους να ρίξετε! Την Κυριακή νικάμε με Τρίτωνα, αντιπάλους και τους γκρι! Ακούτε κ. Γενικέ!»