Στον ΑΣ Καρδίτσας θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο αρχηγός Γιώργος Τσιαμούρας, αλλά και οι Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Σεραφείμ Θέος, παίκτες που αποτέλεσαν βασικά γρανάζια της ανόδου στην Β’ Εθνική της Θεσσαλικής ομάδας.

Αναλυτικά:

Ο αρχηγός Γιώργος Τσιαμούρας με παρουσία εννέα σεζόν στον Α.Σ.Κ. την τελευταία δεκαετία και έχοντας αγωνισθεί με τη μπλε φανέλα από το πρωτάθλημα της Α2 Θεσσαλίας μέχρι τη Γ’ Εθνική, θα είναι παρών και στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν η «κολώνα» του Α.Σ.Κ.. Με τον Καρδιτσιώτη αθλητή στη σύνθεσή του, ο Α.Σ.Κ. κατάφερε να επιτύχει δυο ανόδους σε τρία χρόνια και να βρεθεί από την Α1 Θεσσαλίας στη Β’ Εθνική. Ο ύψους 2.05 μ. σέντερ επιστρέφει με τον Α.Σ.Κ. στη Β΄ Εθνική, μια κατηγορία στην οποία έχει διαγράψει μια πολύ σημαντική πορεία με επιτυχίες και τίτλους με τις προηγούμενες ομάδες του.

Ο Σεραφείμ Θέος με καταγωγή από την Καρδίτσα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής εξαιρετικής πορείας της ομάδας. Το ταλέντο, η προσωπικότητα και η εμπειρία σε πολύ υψηλό επίπεδο του ύψους 2.03 μ. φόργουορντ, αποτελούν βασικά στοιχεία στη νέα ομάδα του Α.Σ.Κ. που δημιουργείται.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας εύχεται και στους τρεις αθλητές υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.