Στο Μακεδονικό -μετά το πετυχημένο και γεμάτο παραστάσεις τόσο στο εφηβικό όσο και στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου- αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Φώτης Φωταρούδης.

Ο 17χρονος αθλητής τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του και αναμένεται να συνεχίσει, με ακόμα μεγαλύτερο ρόλο πια, τη θητεία του εκεί και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Φώτη Φωταρούδη.

Ένας εκ των κορυφαίων – σε πανελλήνιο επίπεδο – καλαθοσφαιριστών γεννημένων το 2005, δευτεραθλητής με την ομάδα της ΔΕΚΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2021, ο Φώταρούδης εντάχθηκε στις τάξεις του Μακεδονικού τον περασμένο Φεβρουάριο, ενισχύοντας την προσπάθεια τόσο του εφηβικού τμήματος, στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, όσο και του ανδρικού, στη Β Εθνική.

Η επένδυση με το βλέμμα στο μέλλον για τον Μακεδονικό, γίνεται πλέον… παρόν. Ο 17χρονος Φώτης Φωταρούδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο και πλέον θεωρείται βασικό μέλος της ανδρικής ομάδας, έχοντας κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη του προπονητή Δημήτρη Γεροφώτη με τις δυνατότητες του στο παρκέ. Το μέλλον έφτασε. Το παρόν ανήκει στον Φώτη Φωταρούδη και τον Μακεδονικό!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Φώτη μια υγιή σεζόν και να συνεχίσει να κάνει μεγάλα βήματα με τον σύλλογο!».