Ο Πολύγυρος αρχίζει και διαμορφώνει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα της Μακεδονίας να ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Κώστα Σμυρλή. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συνόλου του Χαλκιά θα βοηθήσει σημαντικά στην περιφερειακή γραμμή του οργανισμού, καθότι μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία κι ικανότητα τις θέσεις 1-2-3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έναν ακόμη νεαρό αθλητή προσθέτει στις τάξεις του το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει το σύνολο του Στέλιου Χαλκιά στο φετινό πρωτάθλημα της Β’Εθνικής κατηγορίας.
 Πρόκειται για τον Κώστα Σμυρλή 19 ετών (γεννηθείς 2003). Ο Κώστας αγωνίζεται στις θέσεις 1-2-3 και αγωνιζόταν από την παιδική του ηλικία μέχρι την περσινή σεζόν στον Θερμαϊκό Θέρμης. Μάλιστα το 2020 βραβεύτηκε από την διοίκηση του συλλόγου, ως ο καλύτερος παίκτης των ακαδημιών.
Κώστα καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Θα θέλαμε συγχρόνως να ευχαριστήσουμε τον προπονητή του στον Θερμαϊκό Θέρμης Βαλάντη Κουνατίδη, καθώς και την διοίκηση του συλλόγου για την παραχώρηση του αθλητή.
Συγχρόνως ευχαριστούμε και τον Δημήτρη Γαλάνη για την ιδιαίτερη συμβολή του στην έλευση του Κώστα στην ομάδα μας.