Σε ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή προέβη η ομάδα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για την προσθήκη του Ορέστη Ματενίδη στις “τάξεις” του συλλόγου.

Ο 32χρονος γκαρντ Ορέστης Ματενίδης διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας τόσο από την Α2, όσο και από τη Β’ Εθνική, καθώς είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες όπως είναι η ΧΑΝΘ, η Δόξα Λευκάδας, ο ΚΣ Γέφυρας, ο Φαίακας Κέρκυρας, ο Μακεδονικός, ο ΚΑΟΔ, το ICBS, η Γουμένισσα, η Μακαμπή Θεσσαλονίκης αλλά και ο ΟΦΗ.

Δείτε την ανακοίνωση των Μαχητών Πεύκων:

“Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της.

Ο point guard Ορέστης Ματενίδης θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τον επόμενο χρόνο. Ο Ορέστης είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες της κατηγορίας έχοντας παίξει πολλά χρόνια σε Α2 και Β Εθνική με τις ομάδες της ΧΑΝΘ, Δόξα Λευκάδος , Γέφυρας, ΟΦΗ κ.α. Με την εμπειρία του θα μπορέσει να προσφέρει ποιοτικό χρόνο για την ομάδα του coach Χατζούλη αλλά και καθοδήγηση στο ιδιαίτερα νεανικό και ταλαντούχο ροστερ των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων.

Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Δημοσιεύτηκε από Machites-Peiramatiko BC στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020