Ο Λεύκιππος Ξάνθης έκανε μία εξαιρετική πορεία στον τέταρτο όμιλο της Β’ Εθνικής, διότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 19-7. Ο σύλλογος της Θράκης έχει διατηρήσει ένα μεγάλος μέρος των παικτών που στελέχωσαν την περυσινή ομάδα, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και η παραμονή του Μάριου Τσίλογλου, που αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στα χεριά του εκάστοτε προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάριο Τσίλογλου. Ο Μάριος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1999 στην Ξάνθη. Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα της Ασπίδας και στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ καθώς και του Αθλητικού Ομίλου Δειλινού.

Ο νεαρός γκαρντ αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κάθε προπονητή καθώς η εργατικότητα του και η αθόρυβη δουλειά που πραγματοποιεί κατά την διάρκεια του αγώνα αποτελούν στοιχεία που εκτιμούνται από την τεχνική ηγεσία.

Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε: « Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και τους προπονητές για τη στήριξη. Μετά την περσινή πετυχημένη πορεία έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόσκληση και υπόσχομαι σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να πετύχουμε τους στόχους μας».