Παμψηφεί εκλέχθηκε για μία ακόμη φορά πρόεδρος ο Κωστής Δούκας, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα (2/11) για την ανάδειξη του νέου διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Δούκας συγκέντρωσε και τις 26 ψήφους των μελών για τη θέση του προέδρου.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν οι Αλεξίου Κωνσταντίνος με 19 ψήφους, Βάτης Θεόφιλος με 18, Κατσαρός Απόστολος με 18, Ζησιμάτος Ελευθέριος με 17, Συνοδικού-Κανακάρη Παναγιώτα-Φανή με 14, Αγγελόπουλος Ιωάννης-Δρόσος με 13, Ζαλώνης Νικόλαος με 13, Αποστολίκα Κυριακή με 10, Μαμουζέλος Ιωάννης με 10 και Τσαγκαράκη-Μαμουλάκη Νικολέττα με 8.

Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εκλέγονται οι: Ακρίβος Σταύρος με 23 ψήφους, Καραβίδας Δημήτριος με 17 και Σκούρας Ιωάννης με 17.

Το μήνυμα του Κωστή Δούκα:

«Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με το δεύτερο κύμα της πανδημίας και αυτή την στιγμή προέχει απ’ όλους η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν λιγότερο αλώβητοι από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έχει επιφέρει σημαντικό πλήγμα και στον αθλητισμό.

Με ατομική και συλλογική ευθύνη και τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε. Μέσα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες στον ΑΣΕΔ, ο οποίος αποδεικνύει πως είναι ασταμάτητος…

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία και ανανέωσαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Πρωτίστως όμως γιατί ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον ΑΣΕΔ, ο οποίος διαχρονικά στηρίζεται στους ανθρώπους του, που αποτελούν και την κινητήρια δύναμή του.

Όλοι μαζί θα πάμε τον Σύλλογό μας πολλά ακόμη βήματα μπροστά και είμαι βέβαιος πως με ενότητα, συνεννόηση και στρατηγικό σχεδιασμό θα απαντήσουμε σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις.

Ο ΑΣΕΔ μας χρειάζεται όλους! Θα είμαστε παρόντες, με το ίδιο πάθος, ζήλο και όραμα προκειμένου να διατηρήσουμε τον Σύλλογο μας στις ομάδες – πρότυπο του Ελληνικού Αθλητισμού, λειτουργώντας υποδειγματικά σε όλα τα επίπεδα».