Το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και το Μαρούσι ανήκει στην ιστορία, αλλά στα βόρεια προάστια εξακολουθούν να “βράζουν” μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό του “Σίτι” κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Το τρίποντο του Θέμη Κουπίδη 0.7” πριν το τέλος φάνηκε να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του Βαγγέλη Μάγειρα, αλλά η απάντηση του Κώστα Μουμπάρακ ήταν άμεση δίνοντας τη νίκη στο Αιγάλεω.

Για να φτάσουμε στο σημείο της εύστοχης επίθεσης από την πλευρά του γκαρντ/φόργουορντ του “Σίτι”, όμως, χρειάστηκε να περάσει… μία αιωνιότητα. Κάπως έτσι βίωσαν οι άνθρωποι του Αμαρουσίου τα επεισόδια που έγιναν λίγο πριν το τέλος, αλλά και μετά τη λήξη του αθηναϊκού ντέρμπι.

Οι σκισμένες φανέλες και οι τραυματισμοί των παικτών των φιλοξενούμενων εξακολουθούν να βρίσκονται στο μυαλό όλων, με τους ανθρώπους του Αμαρουσίου να κάνουν τον σταυρό τους που κατάφεραν να… βγουν ζωντανοί από το γήπεδο.

Και πώς να αισθάνονται διαφορετικά, άλλωστε, όταν έγιναν μάρτυρες στιγμών που μόνο σε… φίλαθλο πνεύμα δεν παρέπεμπαν, με τους οπαδούς του Αιγάλεω να εισβάλλουν στο γήπεδο και να επιτίθεντο στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”. Η προσπάθεια του Βαγγέλη Μάγειρα και των παικτών του να γλιτώσουν τα χειρότερα μπορεί να στέφθηκε με επιτυχία μετά την είσοδό τους στα αποδυτήρια, αλλά μέχρι να φτάσουν εκεί δέχθηκαν αρκετές “ψιλές”.

Αρκετοί παίκτες του Αμαρουσίου τραυματίστηκαν, με τον Αλέξη Μπάρδα να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και, πλέον, να εκφράζονται φόβοι πως το αιμάτωμα στη γάμπα που… αποκόμισε ως ενθύμιο από τα χθεσινά επεισόδια μπορεί να τον αφήσουν εκτός δράσης για μία με δύο βδομάδες.

Ο πολύπειρος φόργουορντ δεν ήταν, όμως, ο μόνος που “πλήρωσε” το μένος των οπαδών του Αιγάλεω αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες των φιλοξενούμενων αποχώρησαν από το γήπεδο έχοντας μελανιές και καρούμπαλα από τις μάχες σώμα με σώμα που διαδραματίστηκαν στο “Σίτι”.