Οι ζυμώσεις συνεχίζονται τις Εθνικές κατηγορίες, και οι εκκρεμότητες παραμένουν για το αν η Α2 θα έχει 15 ή 16 ομάδες, αν θα ανέβει ο Πανερυθραϊκός και αν θα τον ακολουθήσει άλλη ομάδα, με αρκετές να καιροφυλαχτούν.

Συγκεκριμένα, το ζήτημα έχει να κάνει με τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο, με τα «μαγαζιά» και των δυο ιστορικών σωματείων να είναι προς το παρών κλειστά, και κανείς δεν γνωρίζει το που θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο, και αν θα δημιουργήσουν ομάδες για την Α2 Εθνική κατηγορία.

Έτσι εκτός από τον Πανερυθραϊκό, όνειρα ανόδου κάνει και το Άργος Ορεστικό, αλλά όχι μόνο του. Την φετινή περίοδο στην Β’ Εθνική θα έχει αντίπαλο, μια ομάδα από τον ίδιο νομό, τον Α.Σ Καστοριάς, με τις δυο ομάδες να έχουν έρθει κοντά και να ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε περίπτωση που αδειάσει θέση στην Α2. Εκτός από τις ομάδες του νομού Καστοριάς, και το Περιστέρι κοιτάζει με ενδιαφέρον το τι μέλλει γενέσθαι, με το πόκερ να αναμένεται σκληρό…αλλά και ενδιαφέρον.

Βέβαια αναφορικά με τις ομάδες της Καστοριάς τίποτα δεν είναι βέβαια, καθώς οι δυο ομάδες κινούνται ξεχωριστά στον σχεδιασμό τους.