Ο Φίλιππος Βέροιας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τους τελευταίους μήνες, κάτι που επιβεβαιώνει κάθε Κυριακή συλλέγοντας με… μεγάλη άνεση τα ροζ φύλλα αγώνα. Οι “κόκκινοι” υπέταξαν προχθές (και) τον Αίαντα Ευόσμου και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ήττα του Ηρακλή (από το Αιγάλεω), μπήκαν για τα καλά σε θέση… οδηγού αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Γκίμας μιλώντας για την επικράτηση της ομάδας του επί του Αίαντα τόνισε πως “η άμυνα μας ήταν πολύ καλή και αυτό φαίνεται και από το σκορ. Στο μπλοκάρισμα πάνω στους κύριους και καλούς παίχτες του Ευόσμου ήμασταν αποτελεσματικοί και αυτό ήταν που μας έδωσε και την νίκη. Αυτό που μας χαρακτήρισε σήμερα (σ.σ.: προχθές) ήταν η αστοχία σε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ”, για να συνεχίσει λέγοντας:

Όταν είσαι σε τέτοια μέρα μόνο η άμυνα μπορεί να σου δώσει το παιχνίδι. Έχοντας σήμερα (σ.σ.: προχθές) σε καλή μέρα τον Κοθρά, και σε επίπεδο εκτελεστικό και σε οργανωτικό και αρκετά παιχνίδια θα έχουν αυτό το στυλ, θα είναι αγχωτικά”.

Τέλος, κατέληξε αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω των συχνών τραυματισμών: “Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ο πρόβλημα του Ορφανού σήμερα προέκυψε και αυτό του Αλέξη Ράπτη, το οποίο είναι σοβαρό και μας φέρνει με μείον 2 παίχτες. Αυτό δεν μας πτοεί βέβαια και ούτε μας θέτει εκτός στόχου και πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε έχοντας και τα υπόλοιπα παιδιά που βοηθάνε. Προχωράμε με σκληρή δουλειά“.