Ο Παντελής Καλογερόπουλος δεν θα συνεχίσει στον Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας τη νέα σεζόν καθώς αποχωρεί από το σύλλογο μετά από δύο σεζόν που φόρεσε τη φανέλα του.

 Ο Καλογερόπουλος αναφέρθηκε στον πολύ όμορφο κύκλο των δύο αυτών χρόνων του στην ομάδα του Αργοναύτη ενώ έκανε γνωστό πως αποχωρεί και από τον Άρη Χολαργού στον οποίο ήταν προπονητής στην ακαδημία της ομάδας.

 «Ένας πολύ όμορφος κύκλος έφτασε στο τέλος, 2 υπέροχα χρόνια με τον Αργοναύτη σε όλα τα επίπεδα φτάνουν στο τέλος, ότι καλό και ότι κακο και αν υπήρξε στην πορεία ένα είναι σίγουρο, ότι γυρνώντας να κοιτάξεις πίσω βλέπεις μόνο φίλους και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για κάθε αθλητή και είναι πάνω από κάθε άνοδο και διάκριση, παράλληλα έκλεισε και ο κύκλος μου στον Άρη Χολαργού μια ομάδα που προπονητικά για μένα ήταν αυτή η οποία κατάφερε να με κάνει να διακριθω, είναι τιμή μου που υπήρξα σε αυτές τις 2 ομάδες, αλλά μεγαλύτερη τιμή μου είναι να ξέρω ότι προσέφερα ένα μικρό λιθαράκι στο κομμάτι της ιστορίας τους “, Thank you all,” Goodbyes are not forever, goodbyes are not the end, they simply mean, I will miss you till we meet again», έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Καλογερόπουλος.

 

 Αποχαιρέτησε τον Καλογερόπουλο με κινέζικο γνωμικό ο Αργοναύτης

Ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Εθνική αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παντελή Καλογερόπουλο που συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα.

 Η ομάδα της Ραφήνας αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον πρώην της παίκτη με ένα κινέζικο γνωμικό.

«Ένα κινέζικο γνωμικό λέει πως “αυτό που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα”.
Κάπως έτσι και ο Αργοναύτης Ραφήνας, με γλυκόπικρα συναισθήματα αποχαιρετά τον Παντελή Καλογεροπουλο.
Με λύπη γιατί χάνουμε ένα πολύτιμο γρανάζι της μηχανής του Γιώργου Γιαννακοπουλου εδώ και δύο χρόνια, ηγέτη της ομάδας μέσα και έξω από το παρκέ. Αλλά και με χαρά γιατί ξεκινάει κάτι πολύ μεγάλο στη ζωή του και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα δικό μας παιδί (έτσι τον νιώθουμε) κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.
Είμαστε σίγουροι ότι θα ναι και στο νέο του βήμα πρωταγωνιστής όπως ήταν και αυτά τα δύο χρόνια που είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε μαζί του.
Όπως έγραψε κάποτε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκεζ… “Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη”», αναφέρει η ανακοίνωση.