Το “σαφάρι” για την εύρεση του αντικαταστάτη του Δημήτρη Γιανναλέτσου έλαβε τέλος στην Ένωση Ιλίου, καθώς ο Φώτης Καρακώστας βρήκε τον εκλεκτό του.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσότσο (29, 2.05), ο οποίος θα είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί των προσπαθειών των νεοφώτιστων κάτω από το καλάθι. Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας (7.5 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και, πλέον, είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία και με το συγκρότημα του Φώτη Καρακώστα.

Οι “μπλε”, όμως, δεν σταματούν εδώ αφού βρίσκονται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γιάννη Ροδοστόγλου (29, 1.97). Ο 29χρονος φόργουορντ αποτελεί έναν σκόρερ παλαιάς κοπής, κάτι που απέδειξε και την περσινή χρονιά με τα χρώματα του Πανερυθραϊκού (Α2). Εκεί, όπου με 10.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι ήταν εκ των ηγετών της ομάδας των βορείων προαστίων.

Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση Ιλίου άφησε το καλύτερο για το τέλος δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις της εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.