Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Πανερυθραϊκός:

Ο Πανερυθραϊκός είναι μία μεγάλη Οικογένεια! Και αυτό γινόταν εύκολα αντιληπτό και στη χθεσινοβραδινή οικογενειακή συνάντηση του ανδρικού τμήματος του Πανερυθραϊκού μας, στο νέο “hot-spot” της Νέας Ερυθραίας, το Buffalo Wings & Rings-Athens (το “ζεστό” και φημισμένο sport restaurant της γνωστής αμερικάνικης αλυσίδας, που εδώ και λίγο καιρό “αγκαλιάζει” τις προσπάθειες του Συλλόγου μας), για την καθιερωμένη Κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας!

Αφού άπαντες απολαύσαμε τα εντυπωσιακά πιάτα του Buffalo, ο Δημήτρης Τσικόπουλος έκοψε την Πίτα, ευχόμενος Υγεία σε όλους, αλλά και μία πολύ καλή πορεία και φέτος στην ανδρική μας ομάδα, με τον Σπύρο Γριβέα να παίρνει τη σκυτάλη και να κάνει… ασίστ τα κομμάτια της Πίτας! Ξεχωριστή στιγμή το κομμάτι της Πίτας που αφιερώθηκε στον Μιχάλη Χατζόπουλο, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμη κοντά μας και τον περιμένουμε ακόμη πιο δυνατό!

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Διοικητικός Διευθυντής του Συλλόγου, Διονύσης Κατσιώτης, στο κομμάτι του οποίου έτυχε το φετινό φλουρί! Η πολύ όμορφη βραδιά έκλεισε ιδανικά με τις αναμνηστικές φωτογραφίες, με τους παίκτες, τους προπονητές, το σταφ, τη Διοικούσα Επιτροπή και τους Χορηγούς να γίνονται ΟΛΟΙ μία γροθιά, μία “αγκαλιά”, αποτυπώνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι ο Πανερυθραϊκός είναι ΟΛΩΝ μας και σημαίνει… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!