Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον Όμιλο Βορρά τελείωσε με μία σημαντική καθυστέρηση λόγω της αναμέτρησης ΜΕΝΤ – Μαχητές Δόξας Πεύκων. Επομένως, το Top 5 της αγωνιστικής παρουσιάζεται με την ανάλογη… καθυστέρηση. Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχια, έχουμε και λέμε…

Η έκπληξη της αγωνιστικής

Αναμφισβήτητα, η νίκη της Μεταμόρφωσης Βόλου επί του Ηρακλή δεν ήταν το πλέον αναμενόμενο αποτέλεσμα. Πόσω μάλλον με αυτή τη διαφορά (+16), με την οποία επετεύχθη. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όμως, αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για τους νεοφώτιστους προκειμένου να πιστέψουν στην ανατροπή των δεδομένων και την παραμονή.

Το πρωτάθλημα… από την αρχή

Η ήττα του Ηρακλή (από τη Μεταμόρφωση Βόλου) σε συνδυασμό με την επικράτηση του Φίλιππου Βέροιας (επί του Αιγάλεω) έφεραν το πρωτάθλημα του ομίλου Βορρά σε απόλυτη… ισορροπία. Οι δύο διεκδικητές του τίτλου καλούνται, πλέον, να διασταυρώσουν τα ξίφη τους την προσεχή Κυριακή με φόντο… την κορυφή αφού ο νικητής θα κάνει ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Έμπλεξε για τα καλά

Τον τελευταίο καιρό το Ανατόλια δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Κάτι που είναι εμφανές από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που το έφεραν στην διακεκαυμένη ζώνη. Οι νεοφώτιστοι έχουν χάσει το προβάδισμα που είχαν αναφορικά με την παραμονή, με αποτέλεσμα να βλέπουν το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ. ως… “ζωής και θανάτου“.

Έχει τον τρόπο…

Όποτε φτάνει στα… όρια της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού, ο Αίας Ευόσμου βρίσκει τον καταλληλότερο τρόπο αντίδρασης. Οι “κόκκινοι” βρίσκονταν σε δύσκολη θέση πριν το ματς με το Ανατόλια, αλλά με το “διπλό” που πήραν μπορούν, πλέον, να νιώθουν μεγαλύτερη ηρεμία και να αισθάνονται ασφαλείς αναφορικά με το μέλλον τους στην κατηγορία.

Προλαβαίνουν;

Ιωνικός Ιωνίας και ΜΕΝΤ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Αμφότεροι δείχνουν να είναι οι πιο αδύναμες ομάδες στην κατηγορία και δύσκολα θα μπορέσουν να αποφύγουν το μοιραίο. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που δεν καταφέρουν να κερδίσουν ούτε την προσεχή αγωνιστική…