Το έργο του Δούκα απέναντι στην ΑΕΚ ήταν a priori δύσκολο αφού οι “μπλε” καλούνταν να σταματήσουν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου προσπάθησε να προβληματίσει την “Ένωση”, αλλά η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που απουσίαζε ο Γιάννης Γιαννούλης, ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο χέρι.

“Έμεινα ευχαριστημένος από την ενέργεια και την διάθεση των αθλητών μου στην άμυνα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πίεσαν και κυνήγησαν σε όλο το γήπεδο. Όμως έχω πολλά παράπονα από την επιθετική λειτουργία της ομάδας και τις επιλογές που είχε στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Έλειπε το καθαρό μυαλό, χάθηκαν πολλές βολές και πολλές επιθέσεις ήταν βιαστικές και επιπόλαιες. Πίστευα στη νίκη και φάνηκε ότι μπορούσαμε…”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Δούκα, για να καταλήξει λέγοντας:

“Σχετικά με την διαιτησία, έχω να πω ότι ήταν καλή και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη εκατέρωθεν αλλά σίγουρα δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Πλέον, το μυαλό μας βρίσκεται στο ντέρμπυ με τη Χαλκίδα όπου ελπίζω να έχουμε και τον Γιαννούλη στην ομάδα“.