Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας στην προσπάθεια που πραγματοποιεί εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον έμπειρο αθλητή του Αλέξανδρο Σπανό.

Ο Σπανός είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως φόργουορντ και την προηγούμενη σεζόν ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς έμεινε έξω σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που υπέστη. Πλέον είναι έτοιμος για το μεγάλο “come back” με την ομάδα από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πολύπειρος φόργουορντ αποτελεί “συνδετικό κρίκο” των νεαρών παικτών της ομάδας και προσφέροντας την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει τον Ιωνικό τη νέα σεζόν στην προσπάθεια που πραγματοποιεί στη Β’ Εθνική κατηγορία. 

Δείτε την ανακοίνωση του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας:

“Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΝΦ BC
Η τελική συμφωνία για την παραμονή του Αλέξανδρου Σπανού στην οικογένεια του Ιωνικού, είχε θετική κατάληξη!
Αναφερόμαστε για ένα αθλητή με πλούσιο βιογραφικό και σε μία ηλικία που ακόμα έχει πολλά να δώσει! Η παρουσία του Αλέξανδρου και στο φετινό ρόστερ της ομάδας, δίνει άλλη βαρύτητα και αισιοδοξία. Αγαπητέ Αλέξανδρε σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πάντα επιτυχίες! Η μπασκετική σου αξία δε χωράει αμφισβήτησης και είναι κάτι που σίγουρα θα γίνει αντιληπτό σε όλους!!!
Προχωράμε δυνατά!!!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου: