Την έναρξη της συνεργασίας με τα καταστήματα οπτικών ειδών «Optolux Παναγούλη» ανακοινώσε η ομάδα του Αστακού. Ο σύλλογος της Δυτικής Ελλάδας θέλει διπλά και κοντά του όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής στην προσπάθεια που κάνει για διάκριση στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Αναλυτικά

Ο Αίολος Αστακού Α.Μ.Σ. καλωσορίζει στην οικογένειά του τον οίκο “OPTOLUX ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ”, και τον ευχαριστεί που θα συμβάλλει στο χορηγικό πρόγραμμα του συλλόγου μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Είναι σημαντικό για εμάς να υπάρχουν επιχειρήσεις από τον Αστακό που στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται.
Ο οίκος optolux Παναγούλη δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών εδώ και 40 χρόνια περίπου. Ξεκίνησε την δραστηριότητα του με την παραγωγή σκελετών οράσεως και ηλίου εξαιρετικής ποιότητας που κατέκλυσαν την ελληνική αγορά ενώ παράλληλα ήταν η πρώτη εταιρία που κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να πραγματοποιεί εξαγωγές σε Ευρώπη Αμερική και Αυστραλία. Από το 1991 ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στο λιανικό εμπόριο. Έχοντας ως γνώμονα την άριστη ποιότητα, τη γνησιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Σήμερα φτάνει να απαριθμεί 8 καταστήματα οπτικών σε όλη την Ελλάδα με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό ενημερωμένο για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της οπτικής, με αποτέλεσμα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Τους τελευταίους μήνες ο οίκος optolux-Παναγούλη αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην όμορφη πόλη του Αστακού .Δημιούργησε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον όπου σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει σε ότι αφορά γυαλιά οράσεως ανάλογα με τις ανάγκες σας,. Στο κατάστημα optolux όπως και σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα optolux θα βρείτε επίσης τις τελευταίες συλλογές επώνυμων γυαλιών ηλίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση γνησιότητας καθώς και μεγάλη ποικιλία φακών επαφής διορθωτικούς η έγχρωμους.