Ο Θοδωρής και ο Κωνσταντίνος Πανουσόπουλος θα αγωνίζονται στην ίδια ομάδα την επόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική. Αμφότεροι θα αποτελέσουν παίκτες της Ένωσης Ιλίου, καθώς ο μεν Θοδωρής ανανέωσε το συμβόλαιό του, ο δε Κωνσταντίνος επέστρεψε στην πρώην ομάδα του μετά την περσινή χρονιά στη ΦΕΑ.

Η ανακοίνωση των δύο αδερφών αποτελεί την τέταρτη από την Ένωση, η οποία έχει κρατήσει από την περσινή ομάδα και τους Οδυσσέα Μπέλλα, Άρη Φουντά και Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Πανουσόπουλο, καθώς και την επιστροφή στο «σπίτι» του και πάλι του Κωνσταντίνου Πανουσόπουλου.

Τα δύο αδέρφια προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου μας και αποτελούν δύο αθλητές που καλύπτουν θέσεις κλειδιά στην ομάδα μας. Φυσικά η προσθήκη των δύο αθλητών μας θα ενισχύσει σημαντικά την άμυνα μας και θα δώσει αρκετές λύσεις στον προπονητή μας Τάκη Πανούλια, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Καλωσορίζουμε λοιπόν και πάλι πίσω στην αγκαλιά της οικογένειας μας τον Κωνσταντίνο Πανουσόπουλο και ευχόμαστε τόσο στον Θοδωρή όσο και τον Κωνσταντίνο υγεία πάνω από όλα και να επιτύχουμε μαζί κάθε στόχο που θα θέσουμε και φέτος».