Την παραμονή ενός ακόμα παίκτη από την περσινή ομάδα ανακοίνωσε η Ένωση Ιλίου. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσιουμπρή (1999, 2.02μ.), το βασικό σέντερ της ομάδας την περασμένη χρονιά και κορυφαίο σέντερ του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, βάσει του σχετικού poll που διεξήγαγε πριν από λίγο καιρό το basketblog.gr.

Τη σεζόν 2021-22 ο Τσιουμπρής ήταν ο δεύτερος σκόρερ της Ένωσης με 305 πόντους σε 23 αγώνες (13,3 μ.ό.) και αποτελεί τον 3ο παίκτη που ανανέωσε και τυπικά το συμβόλαιό του μετά τους “παλιούς” Μπέλλα και Φουντά. Εντός των προσεχών αναμένονται και οι υπόλοιποι, μιας και η ομάδα του Ιλίου έχει ήδη συμφωνήσει σχεδόν με όλους τους παίκτες που βρίσκονταν στο rotation του Τάκη Πανούλια την περσινή χρονιά, πλην του Γεορκώστα.

Η ανακοίνωση της Ένωση Ιλίου:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Παναγιώτη Τσιουμπρή για μια ακόμη σεζόν.

Ο ύψους 2.02μ. βασικός σέντερ της ομάδας μας και παιδί από τις υποδομές μας, απέδειξε την περσινή σεζόν, η οποία ήταν η πρώτη γεμάτη του, πόσο πολύτιμη μονάδα είναι για την ομάδα μας και φυσικά συνέβαλε τα μέγιστα για την παραμονή της στην Β΄Εθνική κατηγορία. Επίσης είναι άξιο αναφοράς πως ο Παναγιώτης Τσιουμπρής ήταν και ο καλύτερος σέντερ της κατηγορίας πέρυσι βάση ψηφοφορίας.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη μία σεζόν γεμάτη υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας».