Όπως σας είχε ενημερώσει το Basketblog.gr στις 23/10, η Ένωση Ιλίου είχε “χτυπηθεί” από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στα παιχνίδια της τρίτης και της τέταρτης αγωνιστικής αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα στον πρώτο της όμιλο.

Πλέον, ο σύλλογος έκανε γνωστό το γεγονός πως η ομάδα ξεπέρασε το εμπόδιο του κορονοϊού και επίσημα, ωστόσο ακόμα και για ένα μήνα όπως φαίνεται δεν θα μπορέσει να βρεθεί στα παρκέ λόγω της τήρησης των νέων μέτρων που επέβαλε η Κυβέρνηση της χώρας.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ιλίου:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως η Ανδρική ομάδα μπάσκετ ξεπέρασε το εμπόδιο του Covid-19 και είναι όλοι οι αθλητές και το προπονητικό τιμ απόλυτα υγιείς και έτοιμοι να πατήσουν παρκέ όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων και των Κυβερνητικών αποφάσεων για το κλείσιμο των Κλειστών Γυμναστηρίων ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου αναμένει έστω την ύστατη στιγμή να βρεθεί λύση μέσω της Ομοσπονδίας και της Κυβέρνησης, ώστε τουλάχιστον να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν αυτό το μήνα  οι προπονήσεις τόσο στα αγωνιστικά τμήματα όσο και τις Ακαδημίες».

 Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου:
 

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ στις Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020