Ο Τάκης Πανούλιας συμφώνησε με την διοίκηση της Ένωσης Ιλίου και οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν για 3η διαδοχική αγωνιστική περίοδο ενόψει της σεζόν που έπεται στα παρκέ της Β΄Εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Τάκη Πανούλια για 3η διαδοχική σεζόν.

Δεν υπήρχε καμία δεύτερη σκέψη για τίποτε άλλο, πέρα από την άμεση συμφωνία των δύο πλευρών, ευχόμενοι πως η εφετινή σεζόν, ύστερα από απραξία δύο ετών λόγω Covid 19, θα είναι ολοκληρωμένη.

Ο καταξιωμένος προπονητής με μεγάλη προπονητική εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, θα οδηγήσει και φέτος την ομάδα των Ανδρών του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, μια κατηγορία που τόσο ο ίδιος όσο και ο σύλλογος μας έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί της.

Ο κύριος Πανούλιας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, μέλος του ΣΕΠΚ με δίπλωμα Α΄κατηγορίας, ενώ έχει διατελέσει προπονητής σε Εθνικές Κατηγορίες εκτός της Ένωσης Ιλίου , σε Μίλωνα (Α2 & Γ΄Εθνική), Άλιμο (Β΄Εθνική), Άρη Νίκαιας (Γ΄Εθνική), Αιγάλεω (Β΄& Γ΄Εθνική), Ίκαρο Καλλιθέας (Γ΄Εθνική) σε επίπεδο Ανδρών , όπως και στις ομάδες της Γλυφάδας (Α1 Εθνική – 2 φορές Κυπελλούχος Ελλάδος & συμμετοχή στο FIBA Europe Cup) και του Φάρου (A1 Εθνική) σε επίπεδο Γυναικών.

Ευχόμαστε στον κ. Πανούλια υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο που θα θέσουμε.»