Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5), ο Τάκης Πανούλιας θα είναι για άλλη μια χρονιά ο απόλυτος μαέστρος της Ένωσης Ιλίου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής -με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και για την αγωνιστική σεζόν 2022-23, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και πιο μακροχρόνιο πρόγραμμα στον οργανισμό για την κοινή τους σύμπλευση.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της πρωτεύουσας εμφανίστηκε την τρέχουσα χρονιά στον 1ο όμιλο της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας και κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση του γκρουπ της μετρώντας 35 βαθμούς σε 24 ματς (11-13 ρεκόρ).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κύριο Τάκη Πανούλια για 4η διαδοχική σεζόν.

Μετά από την πρώτη μετά Covid-19 ολοκληρωμένη σεζόν, η Ένωση Ιλίου κατάφερε με το χαμηλότερο μπάτζετ στην ιστορία της να παραμείνει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ και αυτό είναι έργο που πιστώνεται στον κύριο Πανούλια, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Ο κύριος Πανούλιας δεν αποτελεί πλέον μόνο τον προπονητή της Ανδρικής μας ομάδας, αλλά και μέλος της ευρύτερης οικογένειας του συλλόγου μας, ενώ μαζί θα πορευτούμε και την καινούργια αγωνιστική σεζόν και όχι μόνο, καθώς το πλάνο μας για την ομάδα που ονειρευόμαστε αμφότεροι, δεν σταματά απλώς και μόνο σε μια χρονιά.

Ευχόμαστε στον κύριο Πανούλια υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο που θα θέσουμε».