Η ήττα από το Αιγάλεω περιόρισε σημαντικά τις ελπίδες του Ηρακλή για κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Στο στρατόπεδο του “Γηραιού“, πάντως, “βράζουν” με τη διαιτησία του αγώνα απέναντι στο “Σίτι“. Έτσι, εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, η οποία αναφέρει:

“Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή καταγγέλλει το σημερινό (3/3) διαιτητικό δίδυμο των Αναστόπουλου – Τσώνου αλλά και τον κομισάριο του αγώνα και γνωστό από τη θητεία του στα παρκέ “κύριο” Καρούση για την παρουσία τους στο κλειστό του Αιγάλεω.

Σε μια αναμέτρηση που είχε ορισθεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, από το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε επεισοδιακά με την αποβολή του διοικητικού παράγοντα της γηπεδούχου ομάδας Δημήτρη Καρβέλα και τις πολλές διακοπές στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε 25λεπτη διακοπή προκειμένου να αποχωρήσει ο κόσμος από τις κερκίδες ωστόσο οι περισσότεροι μέχρι το τέλος του αγώνα επέστρεφαν στις θέσεις τους.

Οι δύο διαιτητές απέβαλαν από τον πάγκο τον προπονητή μας κ. Θωμά Κωστόπουλο χωρίς λόγο επειδή πολύ απλά σηκώθηκε από τον πάγκο για να ζητήσει τάιμ άουτ όταν η ομάδα μας ισοφάρισε στο σκορ (55-55) και έκανε την αντεπίθεσή της για τη νίκη.

Όταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κ. Κωστόπουλος ζήτησε από τον “κύριο” Καρούση να του εξηγήσει το λόγο της αποβολής, εκείνος όχι μόνο δεν το έπραξε, αντίθετα έβρισε χυδαιότατα τόσο τον ίδιο όσο και την πόλη της Θεσσαλονίκη.

Φυσικά δεν υπήρξε κανένας λόγος οριστικής διακοπής του αγώνα όταν 6.45” πριν από το τέλος του αγώνα πετάχτηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κροτίδα προερχόμενη από τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα το διαιτητικό δίδυμο όχι μόνο δεν προσπάθησε να κρατήσει τον έλεγχό του αλλά καθόρισε και το αποτέλεσμα.

Σκηνές απείρου κάλους στο κλειστό του Αιγάλεω που πέρασαν απαρατήρητες από τους τρεις “άρχοντες” της αναμέτρησης. Να τους χαίρεστε…”.