Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει με επιτυχία την φετινή ξέφρενη σεζόν είναι το Αιγάλεω, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Η προσεχής αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ. αποτελεί μία ακόμα ευκαιρία για το “Σίτι” προκειμένου να… αγχώσει τις ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα. Επομένως, η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της αγωνιστικής εξέλιξης των “κυανόλευκων”, ο Μπάμπης Φωτητζόγλου, μίλησε στο basketblog.gr για το Αιγάλεω τονίζοντας πως “είμαστε μια νεανική ομάδα που χτίστηκε από την αρχή. Δεν υστερούμε σε ταλέντο έναντι των αντιπάλων μας. Από τη στιγμή που δέσαμε ως σύνολο, άρχισαν οι νίκες”.

Όσο για την προσωπική του απόδοση; Ο 20χρονος γκαρντ αποδίδει την βελτίωσή του στο γεγονός ότι προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις: “Η πίεση μού δίνει έξτρα κίνητρα. Ήξερα από την αρχή που ήρθα, σε έναν σύλλογο με πολύ κόσμο. Δουλεύω και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Τις τελευταίες αγωνιστικές έχω προσαρμοστεί και έχω βρει περισσότερο χρόνο με αποτέλεσμα να προσφέρω περισσότερα”.

Επόμενος στόχος του νεαρού παίκτη είναι η κατάκτηση των δύο βαθμών στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Ν.Φ., σε ένα παιχνίδι όπου η συμβολή του μπορεί να αποδειχθεί και πάλι… καταλυτική.