Ακόμα μια αγωνιστική περίοδος των ακαδημιών του Πιερικού Αρχέλαου ολοκληρώθηκε, με τον σύλλογο της Κατερίνης να διοργανώνει, όπως συνηθίζει άλλωστε, μία τελετή λήξης – γιορτή, στην οποία έδωσαν το “παρών” εκατοντάδες “μικροί” αθλητές της ομάδας, αλλά και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σoφία Μαυρίδου.

Στην αρχή, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των “μελανόλευκων”, ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Πιερικό Αρχέλαο, ενώ, εν συνεχεία, μίλησε η κ. Μαυρίδου, η οποία εξήρε την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών, δηλώνοντας παράλληλα τις ευχαριστίες για το κάλεσμα και την εκ μέρους της συμπαράσταση στο μεγάλο αγώνα που γίνεται για τον υγιή αθλητισμό της Πιερίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε βραβεύσεις στις κορασίδες, στους αθλητές που γεννήθηκαν το 1994, αγώνες μπάσκετ μικρής διάρκειας, σκυταλοδρομίες, χορευτικά, αγώνα με παλαίμαχες αθλήτριες, διαγωνισμό τρίποντων, αγώνα των προπονητών με το παιδικό τμήμα και τέλος … χορό ζούμπα που επιμελήθηκε η γυμνάστρια Καλλιόπη Καρτσαμπά.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική χρονιά με ακόμα περισσότερο… μπάσκετ.