Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αμύντα από τον Αλέξανδρο Ζαβό είναι, και τυπικά πλέον, γεγονός καθώς ο νεαρός προπονητής βρίσκεται αυτή την ώρα στο γήπεδο κάνοντας την πρώτη του προπόνηση (σ.σ.: ξεκινούν οι μεταβατικές) με τη φόρμα των “πορτοκαλί“. Η επιστροφή του στον πάγκο του Αμύντα μετά από διάλειμμα ενός έτους επιβεβαιώνει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Με το θέμα “προπονητής” να βρίσκει (την καλύτερη) λύση, το ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στα μεταγραφικά ζητήματα, και δη σε αυτά των ανανεώσεων καθώς προτεραιότητα όλων στο σύλλογο της Δάφνης είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοι όχι.

Δεδομένο είναι, πάντως, πως δεν πρόκειται να παρθούν σύντομα αποφάσεις (ήτοι εντός της εβδομάδας) καθώς ο Αλέξανδρος Ζαβός θέλει να γνωριστεί πρώτα με τους παίκτες του και μετά να αποφασίσει για ποιους θα γίνει κίνηση… ανανέωσης.

Ο νέος τεχνικός των “πορτοκαλί” μιλώντας στο basketblog.gr λίγο πριν έχει την πρώτη του επαφή με τους παίκτες του Αμύντα τόνισε πως “πρόκειται για μία ομάδα που γνωρίζω καλά. Στον Αμύντα όλοι είναι σαν οικογένεια. Όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα στηρίζεται σε αρκετά νεαρά παιδιά και το ίδιο πλάνο θέλουμε να ακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν”.