Άλλος ένας παίκτης από την περσινή ομάδα παρέμεινε στην Καλλιθέα. Ο λόγος για τον Φώτη Καπρή, τον 23χρονο γκαρντ (1999, 1.93), που πέτυχε 226 πόντους σε 23 αγώνες στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής και ανανέωσε σήμερα (14/7) το συμβόλαιό του  με τον Έσπερο.

«Ο Έσπερος είναι μια μεγάλη παρέα κι εγώ είμαι χαρούμενος που θα είμαι ξανά μέλος της», δήλωσε ο Καπρής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 4ος που ανανέωσε μετά τους Γιάννη Γκαγκαλούδη, Μάκη Αδαμόπουλο και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η ανακοίνωση του Έσπερου:

«Καθ’ υπόδειξη του προπονητή Αλέκου Δάγλα, οι κινήσεις στελέχωσης του ρόστερ της ανδρικής ομάδας από την επιτροπή μπάσκετ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο η διοίκηση του Εσπέρου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Φώτη Καπρή για την ανανέωση της μεταξύ μας συνεργασίας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Ο Φώτης Καπρής – Φωτης Καπρης (23 ετών, 1.94) αποτέλεσε μέρος από τον κορμό της περυσινής επιτυχημένης πορείας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αριστερόχειρας με πορεία σε Νέους Βύρωνα, Αθηναϊκό, Πανιώνιο και νυν στέλεχος της Εθνικής ομάδας 3X3 U23, ο νεαρός γκαρντ θα προσφέρει στο τεχνικό επιτελείο μια σταθερή λύση στην περιφέρεια».