Ο Έσπερος Καλλιθέας συνεχίζει την στελέχωση του ρόστερ του με πολύ γοργούς ρυθμούς, καθότι απέκτησε και τον Διονύση Κριζέα, ο οποίος θα ενισχύσει το σύνολο του Δάγλα στις θέσεις των γκαρντ. Ο 21χρονος άσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Φιλαθλητικό, την ώρα που ήταν μέλος της Εθνικής παμπαίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον Έσπερο και ο Διονύσης Κριζέας
***
Με σταθερά και μεθοδικά βήματα υλοποιείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ των ανδρών.
Ο προπονητής Αλέκος Δάγλας και η αρμόδια επιτροπή βρίσκονται σε διαρκή συνεννόηση για τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης, καταφέρνοντας να συμπληρώνουν μέρα με τη μέρα το ρόστερ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Το νέο κομμάτι αυτού αποτελεί ο Διονύσης Κριζέας, που έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.
Ο Διονύσης Κριζέας (21 ετών, 1.92) έρχεται στον ΠΟΚ μετά από τη δεύτερη σεζόν του στον Φιλαθλητικό Ζωγράφου (τερμάτισε τρίτος στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής). Προηγουμένως ανήκε στη Νεανική Εστία Μεγαρίδας και είχε κληθεί στην Εθνική Παμπαίδων.
Η προσθήκη του Κριζέα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ επιβεβαιώνει την στρατηγική της διοίκησης του Εσπέρου για ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του συνόλου.