Ο Έσπερος Καλλιθέας δίνει το τελευταίο παιχνίδι του την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο την ΑΕΝΚ.

Το παιχνίδι αυτό θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, μιας και ο Δημήτρης Τσακίρης, ένα εξέχων μέλος της ομάδας θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του συλλόγου σε ηλικία 48 ετών και ο κόσμος θα τον χειροκροτήσει για τα όσα πρόσφερε στο ιστορικό σωματείο.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:

Αυτήν την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 ο Δημήτρης Τσακίρης θα φορέσει στα 48 του για τελευταία φορά σε επίσημο ματς τη φανέλα με το αστέρι του Έσπερου κόντρα στη Νέα Κηφισιά (έναρξη  17.00) . Ο Τσακίρης που στα 17 του έπαιξε για πρώτη φορά με τον Έσπερο στην Α2 κόντρα στην Κομοτηνή πετυχαίνοντας μάλιστα και 5 πόντους, ήρθε ξανά πέρυσι στον Έσπερο και ήταν όλη αυτήν την διετία (μαζί φυσικά με τον Περικλή Ταυρόπουλο) ο μεγαλύτερος συνδετικός κρίκος με το παρελθόν, όχι μόνο όταν  αγωνιζόταν αλλά κυρίως από τον πάγκο, ενισχύοντας διαρκώς τους νεότερους για να φτάσουν στη νίκη.

Με απίστευτες θυσίες για να έρχεται στην προπόνηση μετά τη δουλειά από το Λουτράκι αν και είχε ξυπνήσει στις 6 το πρωί, αλλά και τεράστια συνεισφορά για να βρει ο Έσπερος χορηγούς και να κρατήσει το χαρακτήρα μιας ενωμένης παρέας στη διάρκεια και αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς.

Καλούμε όλους αυτούς που έπαιξαν στον Έσπερο πλάι στον Τσακίρη να είναι την Κυριακή στο κλειστό Έσπερος να τον αποθεώσουμε για ό,τι έκανε για την ομάδα μας.

Το video που ετοίμασε ο Ιορδάνης Παραδεισόπουλος για τον Δημήτρη Τσακίρη.