Ο Έσπερος Καλλιθέας συνεχίζει το σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα «ψάχνεται» και για τη θέση του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, φαβορί για τη θέση αυτή φαίνεται να είναι ο Αλέκος Δάγλας, ο οποίος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στον ΚΑΟ Μελισσίων. Με την Αθηναϊκή ομάδα δεν πήγε τόσο καλά και λόγω αυτού αποχώρησε απ’ το σύλλογο νωρίτερα απ’ το τέλος της σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, πρόκειται για ένα αρκετά καλό και -το σημαντικότερο- πολύπειρο προπονητή, με τον Έσπερο να πιστεύει αρκετά στο πρόσωπό του.

 

Εκτός της θέσης του προπονητή, η ομάδα της Καλλιθέας «βλέπει» και το ρόστερ της και όπως όλα δείχνουν είναι διατεθειμένη να διατηρήσει σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό τον «κορμό» της, αφού αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία της με το Μάκη Αδαμόπουλο, το Γιάννη Γκαγκαλούδη, το Νίκο Τσολάκη και τον αρχηγό -και ηγετική μορφή της ομάδας- Γιώργο Αγγελόπουλο.

Τέλος, ο Έσπερος θέλει να κρατήσει επίσης και τους Νικόλα Χαρούνι και Φώτη Κάπρη, κάτι που αν συμβεί θα είναι πολύ σημαντικό για τη νέα χρονιά της ομάδας στη Β’ Εθνική και για το βήμα παραπάνω.