Ο Έσπερος Λαμίας δεν άργησε να πάρει μπροστά μετά την αλλαγή διοίκησης. Η αρχή στο μεταγραφικό παζάρι έγινε (με τον Σέρβο σέντερ Stefan Djordjevic) και ήταν ηχηρή, αλλά και με ιστορική σημασία. Υπάρχει όμως και συνέχεια, αφού οι Λαμιώτες ανακοίνωσαν σήμερα (14/7) την απόκτηση του Στάθη Παπαδάκη.

Την προηγούμενη χρονιά ο 24χρονος σμολ φόργουορντ (1998, 2.01) ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΑΟΚ Χανιά στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, μετρώντας 214 πόντους σε 25 αγώνες (8,6 κατά μέσο όρο).

Η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας:

«…Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει την συνεργασία μας, με τον αθλητή ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

…Ήταν πριν 20 χρόνια περίπου, όταν ο Στάθης Παπαδάκης χειροκροτούσε από τις εξέδρες του Χαλκιοπούλειου Λαμίας, σε κάθε αγώνα τον πατέρα του ΆΡΗ που οδηγούσε τον Ιωνικό Λαμίας, σε άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Σήμερα η έλευσή του στον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ, θα εύρει σε αντίστροφους ρόλους πλέον τον Άρη στην εξέδρα και τον ταλαντούχο ΣΤΑΘΗ να πρωταγωνιστεί στο παρκέ του Χαλκιοπούλειου Λαμίας , έτοιμο να γράψει την ΔΙΚΗ του Ιστορία.

Ο Στάθης Παπαδάκης γεννήθηκε το 1998,έχει ύψος 2,02 ,αγωνίζεται στην θέση forword αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες των Εθνικών κατηγοριών και απετέλεσε κατά το παρελθόν βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων.

Ο Στάθης θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας και διακρίνεται για την συνέπεια του στην άμυνα και την δυνατότητα να σκοράρει με αρκετά καλά ποσοστά επιτυχίας από την γραμμή του τριπόντου.

Καλώς όρισες Στάθη και πάντα με υγεία και επιτυχίες».