Μετά τον Stefan Djordjevic και τον Στάθη Παπαδάκη, ο Έσπερος Λαμίας βρήκε και τον… sniper που ήθελε ο Γιάννης Σοφογιάννης. Το όνομά του; Νίκος Κασπίρης. Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ (1998, 1.96) είναι ένας καθαρόαιμος σουτέρ, κάτι που έδειξε πολλάκις τη χρονιά που πέρασε στο ΝΕΟΛ.

Τη σεζόν 2021-22, την 3η στη σειρά -και πλέον παραγωγική- για τον ίδιο στη Β’ Εθνική (προηγήθηκαν οι θητείες του σε Μεγαρίδα και Αχαγιά ‘82) ο Κασπίρης είχε 142 πόντους σε 21 αγώνες στο Ληξούρι (6,8 κατά μέσο όρο), σκοράροντας ως επί τω πλείστον πίσω από τη γραμμή των 6,75μ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει την συνεργασία μας, με τον αθλητή ΝΙΚΟ ΚΑΣΠΙΡΗ.

Ο Νίκος Κασπίρης γεννήθηκε το έτος 1998, έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται στην θέση του shooting guard.

Αθλητής με μπασκετική παιδεία, έδειξε το ταλέντο του από τις μικρές ηλικίες συμμετέχοντας και εκπροσωπώντας ομάδες των Πατρών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων.

Η παρουσία του εν συνεχεία στις Εθνικές Κατηγορίες με τον Απόλλωνα Πατρών, την ΝΕ Μεγαρίδας και τον ΝΕΟΛ ,αποτελούν το διαβατήριο ενός αθλητή που διακρίνεται για το πάθος του στο μπάσκετ, την διάθεσή του στην άμυνα και την ευχέρεια του να σκοράρει από μακρινή απόσταση.

Καλώς ορίζουμε τον εξαιρετικό team player του αθλήματος Νίκο Κασπίρη και του ευχόμαστε πάντα ΥΓΕΙΑ και καλή αγωνιστική περίοδο.

Το ΔΣ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ».