Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είχε κι άλλες προτάσεις μετά την περιπετειώδη λύση της συνεργασίας του με το Μαρούσι. Η ομάδα που προτίμησε, πάντως, είναι ο Έσπερος. Η ομάδα της Καλλιθέας δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του 43χρονου γκαρντ, εντούτοις το έκανε επί της ουσίας ένας παίκτης του Έσπερου, ο Χριστόδουλος Καράβολας.

Ο έμπειρος φόργουορντ ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook ένα κείμενο αφιερωμένο στον Γκαγκαλούδη (συνοδευόμενο από φωτογραφία των δύο μαζί αγκαλιασμένων με ενδυμασία του Έσπερου), μέσω του οποίου εξέφρασε τη στήριξή του…

Αναλυτικά έγραψε ο φόργουορντ του Έσπερου:

«Είμαι διπλα στο Γιάννη στηρίζω το Γιάννη από ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

Λάθη ολοι εχουμε κανει, και εγώ έχω κανει αρκετα. Λίγοι ομως ητανε εκείνη βασικα μετρημένοι που με στήριξαν με αγκάλιασαν και μου δώσαν προσωπικά εμενα μια δεύτερη ευκαιρια να παω παρακάτω. Ετσι και γώ με τη σειρά μου θελω να βοηθήσω αυτον τον ανθρωπο το φιλο μου το Γιάννη να γινει καλυτερος ανθρωπος για τον εαυτό του για τους γονείς του για το παιδακι του!!

Υ.Σ 1 ότι γινεται στα αποδυτήρια λύνετε και εκει δε βγαίνει παραέξω ετσι κανουνε οι πραγματικές οικογένειες. Δείξατε μερικοί ποσο σκατοψυχοι εισασταν..

Υ.Σ οταν ο γκαγκα έτρεχε στα κανάλια και έμπαινε μπροστα και πήγαινε στον Αυγενάκη και έκραζε δημόσια το Χαρδαλιά για να μη χάσετε ολοι τη δουλεια σας και να μη κανετε delivery ητανε καλος εεε. Και στη πρωτη στραβή τον σταυρώσατε και τον ξεφτιλισατε και δημοσια μεχρι και στα καναλια το δωσατε δε σκεφτήκατε ότι εχει και ενα παιδακι μια οικογενεια από πισω του».