Τον άμεσο συνεργάτη του Αλέκου Δάγλα για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο Έσπερος. Αυτός θα είναι ο ρόλος του Παναγιώτη Λούντζη, ο οποίος επιστρέφει μάλιστα στην ομάδα από την οποία άρχισε να παίζει μπάσκετ πριν από 41 χρόνια, όπως είπε και ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του Εσπέρου.

«Η πρόταση του Εσπέρου ήταν άκρως τιμητική για μένα, διότι θα εργαστώ δίπλα σ’ έναν καταξιωμένο προπονητή με την πορεία του Αλέκου Δάγλα. Το γεγονός πως επιστρέφω ύστερα από 41 χρόνια στην ομάδα που πρωτόπαιξα μπάσκετ στα 8 μου με γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά και παράλληλα με ένα άκρως δημιουργικό άγχος προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο νέος ασίσταντ κόουτς των “κυανόλευκων”.

Η ανακοίνωση του Έσπερου:

«Ο Παναγιώτης Λούντζης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Δάγλα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ των ανδρών.

Ο νέος προπονητής του Εσπέρου επέλεξε τον 49χρονο τεχνικό ως τον άνθρωπο που θα τον πλαισιώσει κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν και η επιτροπή μπάσκετ, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Συλλόγου, μερίμνησαν για την υλοποίηση της εισήγησής του.

Κάνοντας τον κύκλο του ως παίκτης (Έσπερος, ΑΕΚΤ, Φάρος, Δραπετσώνα, Δάφνη, Πόλις, Αρμενική), ο Παναγιώτης Λούντζης άρχισε την προπονητική σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες της ΑΕΚΤ (1998-2003), προτού ο Πόλις Καλλιθέας τού προτείνει να ενταχθεί αρχικά στα τμήματα υποδομής (2004-07) και κατόπιν να δουλέψει ως βοηθός στην πρώτη ομάδα (2008-09), με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

Η συνέχεια βρήκε τον Παναγιώτη Λούντζη στην Ευρυάλη, ως μέλος του σταφ, προτού γυρίσει στην Καλλιθέα όταν ο Πόλις κατέκτησε διαδοχικές ανόδους. Έγινε δις πρώτος προπονητής (2010-11, 2012-13) με την ομάδα να φτάνει στη Β’ Εθνική και πήγε στην ΑΕ Καλλιθέας για δύο σεζόν (2014-16) δουλεύοντας τόσο στα «μικρά» τμήματα όσο και στους άνδρες (ως βοηθός). Ο Πόλις τον επανέφερε στις ακαδημίες του για μια 5ετία».