Η μεγάλη εντός έδρας επικράτηση κόντρα στην Ένωση Ιλίου (68-61) έχει ανεβάσει την ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο του Αετού. Η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου διατήρησε την απόσταση που την χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού και αντιμετωπίζοντας μεθαύριο (25/11, 17:00) τον Έσπερο ΑΟΠΑ θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να κοιτάξει ψηλότερα.

Ο γκαρντ των “κυανέρυθρων” Μουράτης Κούσουλας μίλησε στο basketblog.gr για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς χαρακτηρίζοντάς την ως την πλέον κομβική μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα.

“Άμα πάρουμε αυτό το ματς θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω πως παιχνίδι με τον Έσπερο ΑΟΠΑ είναι το πιο κομβικό απ όλα μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά έχει καλούς παίκτες”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να καταλήξει λέγοντας:

“Επειδή είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και έχουμε αρκετούς νέους παίκτες, στόχος μας πάνω απ όλα είναι να μείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ό,τι έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Θεωρώ, πάντως, πως με το ρόστερ που διαθέτουμε και με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, θα μπορούσαμε να μπούμε στην τετράδα“.