Εμμέσως πλην σαφώς πήρε θέση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Χολαργό ο Σάκης Βεσκούκης. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ”, στον Κώστα Παρασκευόπουλο, και μεταξύ άλλων τόνισε:

Εμείς δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Η διαιτησία άλλες φορές ευνοεί και άλλες αδικεί μια ομάδα. Είναι τακτική μας, να μην ασχολούμαστε με τέτοια θέματα. Εμείς φέτος έχουμε αδικηθεί από τη διαιτησία σε πολλά ματς, όχι μόνο στο Ψυχικό, αλλά δεν βγήκαμε να πούμε κάτι“.

Για την αυριανή αναμέτρηση με Δούκα: “Σίγουρα είναι δύσκολο ματς. Θέλει προσοχή. Εμείς ερχόμαστε από μια μέτρια έως κακή εμφάνιση κόντρα στον Χολαργό, αλλά τουλάχιστον κερδίσαμε και έχουμε συνειδητοποιήσει τα λάθη που κάναμε”.

Για τις δηλώσεις του άσσου του Δούκα, Γιάννη Ζακυνθινού, ο οποίος τόνισε ότι «οι  πιθανότητες είναι 50-50″ στο αυριανό ματς: Εμείς ποτέ δεν παίρνουμε εγωιστικά τέτοιες δηλώσεις. Όλες οι ομάδες είναι λογικό να θέλουν να δώσουν το… 150% των δυνατοτήτων τους. Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα και σαφώς η πιο ιστορική, οπότε είναι λογικό όλοι να θέλουν να μας κερδίσουν. Ο Δούκας είναι σαφώς μια καλή ομάδα, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο καλά θα παίξουμε εμείς. Άλλωστε, στην καλή μας μέρα, δύσκολα υπάρχει ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει.

Για την εικόνα της ΑΕΚ: “Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία και εγώ, αλλά και πολλά άλλα παιδιά, έχουμε αντιμετωπίσει συνεχή προβλήματα τραυματισμών και κάποιοι ακόμα και τώρα δεν είμαστε στο 100%. Από εκεί και πέρα, προχωράς και συνεχίζεις, όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό. Είναι κάπου και λογικό να κάνεις… κοιλιά. Υπάρχει και κούραση άλλωστε. Εμείς πάντως δεν στεκόμαστε εκεί. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να έχουμε ανάκαμψη. Ξέρουμε ότι στα τελευταία ματς δεν παίζουμε και τόσο καλά, αλλά σημασία πάνω από όλα, έχει το αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας και θέλω να πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Για αυτό έχουμε μαζευτεί όλοι. Για την άνοδο. Φυσικά, πρέπει να το αποδεικνύουμε όλοι μέσα στο γήπεδο.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Παίζει μεγάλο ρόλο. Στο Ψυχικό αν είχαμε μαζί τον κόσμο μας, δεν θα χάναμε ποτέ αυτό το ματς. Στον αγώνα με τον Χολαργό στη Ζωφριά, ήταν αισθητή η απουσία του κόσμου μας. Μας στήριξαν πολύ στην αρχή της σεζόν και πιστεύω ότι θα το κάνουν και στη συνέχεια. Το έχουμε ανάγκη. Εμείς θα κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει, για να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα. Κανένας δεν εφησυχάζει. Κάθε παίκτης, θα δίνει το 100% των δυνάμεων του. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι τέλους.