Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του θέλει να πετύχει αυτή την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Οι “μελανόλευκοι” βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κάτι που θέλουν να επιβεβαιώσουν και κόντρα στους νεοφώτιστους, οι οποίοι ψάχνουν εναγωνίως τους δύο βαθμούς της νίκης.

Η ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο του Πιερικού Αρχέλαου βρίσκεται στα ύψη, κάτι που ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Κυριακού.

Εξάλλου, μιλώντας για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής, ο προπονητής των “μελανόλευκων”, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, τόνισε: “Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και εξίσου σημαντικά. Η προετοιμασία μας μέχρι στιγμής είναι με αρκετά προβλήματα, με απουσίες βασικών μας παικτών λόγω ασθενειών, αλλά και μαθητικών υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν”.