Έξι μέρες ήταν υπέρ-αρκετές για τους παίκτες του Πανερυθραϊκού προκειμένου να ξεκουραστούν και να “γεμίσουν τις μπαταρίες” τους. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει μπροστά της, πάντως, και το ρεπό που καλείται να κάνει, επομένως, για εκείνη το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι στις 13/01.

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής φετινής πορείας των “κόκκινων”, ο Θανάσης Τζέμης, μίλησε στο basketblog.gr για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή, αλλά και… τα μυστικά της επιτυχίας.

Αυτή την πορεία κανείς δεν την περίμενε. Είναι αυτό που ζητάγαμε από τα φιλικά. Να φτιάξουμε χαρακτήρα νικητή. Είδαμε ότι στην προετοιμασία πηγαίναμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε καλή ψυχολογία και μεγάλο κίνητρο. Δεν έχουμε σταρ, υπάρχουν τέσσερα έμπειρα και ο καθένας έχει τον ρόλο του. Το μυστικό είναι το ότι υπάρχουν ρόλοι στην ομάδα. Υπάρχει πολύ καλή χημεία. Δεν υπάρχει άγχος“, δήλωσε αρχικά ο σέντερ της ομάδας των βορείων προαστίων για να συνεχίσει αναφερόμενος στο αν αλλάζουν πλέον οι στόχοι:

“Ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή. Δεν πρέπει να μπει στο μυαλό μας ότι πρέπει να ανέβουμε. Αν έρθει, ήρθε. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν έρθει η άνοδος, τότε έχει καλώς”. Τέλος, σχολιάζοντας την εικόνα του πρωταθλήματος είπε λακωνικά: “Η βαθμολογία αντικατοπτρίζει σχεδόν τέλεια την εικόνα των ομάδων στο παρκέ“.